Frakt Politikk

Vennligst les nøye vår fraktpolicy når du kjøper våre produkter. Denne policyen vil gjelde for enhver bestilling du legger inn hos oss.

HVA ER MINE FRAKT- OG LEVERINGSALTERNATIVER?

Logistikk: 4PX、YunExpress、Wanb Express、UBI

Ordrepris Verdensomspennende
0kr~£429.99kr 55kr
Over 430kr Gratis frakt

Alle tider og datoer som er oppgitt for levering av produktene er gitt i god tro, men er kun anslag.

For forbrukere i EU og Storbritannia: Dette påvirker ikke dine lovfestede rettigheter. Med mindre det er spesifikt angitt, reflekterer estimerte leveringstider den tidligste tilgjengelige leveringen, og leveranser vil skje innen 30 dager etter den dagen vi godtar bestillingen din. For mer informasjon, se våre vilkår.

BESTILLINGSBEHANDLINGSTID

  • Behandlingstid: 3-7 dager
  • Leveringstid: 14-30 dager

MERK

Vi kan være underlagt ulike regler og begrensninger i forhold til enkelte internasjonale leveranser, og du kan bli underlagt ytterligere skatter og avgifter som vi ikke har kontroll over. Hvis slike tilfeller gjelder, er du ansvarlig for å overholde lovene som gjelder for landet der du bor, og du vil være ansvarlig for eventuelle tilleggskostnader eller skatter.

HVA SKJER HVIS BESTILLINGEN MIN ER FORSINKET?
Hvis leveringen av en eller annen grunn blir forsinket, vil vi gi deg beskjed så snart som mulig og gi deg beskjed om en revidert estimert leveringsdato.

For forbrukere i EU og Storbritannia: Dette påvirker ikke dine lovfestede rettigheter. For mer informasjon, se våre vilkår.

SPØRSMÅL OM RETUR?
Hvis du har spørsmål om returer, vennligst se gjennom våre retningslinjer for retur.

HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS OM DENNE RETNINGSLINJEN?
Hvis du har ytterligere spørsmål eller kommentarer, vennligst kontakt oss på vårt støttesenter